Turvaistuinten vuokraus

Varmista etukäteen turvalaitteen saatavuus ja aukioloajat!

Tsto on suljettu koko jouluviikon (vko 52)!

Vuokraamme laadukkaita ja moderneja turvalaitteita: kaukaloita, istuimia, turvavuoteita, istuinkorokkeita sekä turvavyön alentimia. Vuokrauskalustoa uusitaan säännöllisesti. Laitteiden nouto toimistoltamme; postittaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Lähetä tiedustelu tai soita 09 454 3569

Odotusaikana

Odottavan äidin matkustusmukavuutta voi parantaa turvavyön alentajalla, joka laskee auton turvavyön vatsan päältä lantioluiden päälle.

Vauva 0-10/13 kg

Turvavuode ja Baby Safe Sleeper
Ensimmäisinä viikkoinaan vauva voi matkustaa makuuasennossa turvavuoteessa, joka kiinnitetään auton turvavöillä sivusuuntaan. Turvavuode soveltuu hyvin myös lonkkalastaa käyttäville vauvoille.

Turvakaukalo
Turvakaukalon käyttöaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta noin vuoteen lapsen kasvuvauhdin ja painon mukaan. Kaukalo asennetaan aina selkä menosuuntaan päin, ja sitä on helppo kuljettaa kantokahvasta.

Ohje Britax Baby Safe Sleeperin asennukseen:

Lapsi 9-25 kg

Useimmat vuokraamamme turvaistuimet voidaan kiinnittää auton turvavöillä joko lapsen selkä tai kasvot menosuuntaan. Valikoimaamme on täydennetty myös isofix-kiinnitteisellä istuimella. Lasta suositellaan kuljetettavaksi selkä menosuuntaan niin kauan kuin hän sopii istuimeen, ja ainakin kolmeen ikävuoteen saakka. Tällöin lapsen pää ja kaula saavat parhaan tuen mahdollisten törmäysvoimien kestämiseksi.

Ohje Britax Multi Techin asennukseen selkä menosuuntaan:

Ohje Britax Multi Techin asennukseen kasvot menosuuntaan:

Lapsi 15-36 kg

Turvavyöistuin ja korokeistuin kiinnitetään auton 3-pisteturvavöillä kasvot menosuuntaan. Koroke parantaa auton turvavöiden suojaavuutta, selkänojallinen turvavyöistuin antaa lisäksi tukea niskalle ja päälle. Vyöistuimia suositellaan käytettäväksi vähintään 15 kg:n painoiselle, noin 4-10-vuotiaalle lapselle.

Vuokrahinnasto

Turvavyönalentaja 6 euroa/kuukausi
Turvavuode 10 euroa/kuukausi
Baby-safe sleeper 14 euroa/kuukausi
Turvakaukalo 14 euroa/kuukausi
Turvaistuin 8 euroa/viikko
Turvavyöistuin 7 euroa/viikko
Koroke 7 euroa/viikko

Hinnat sisältävät alv 24%.

Tieliikennelain mukaan ”kuljetettaessa alle 135 cm pituista lasta henkilö-, paketti- tai kuorma-autossa on käytettävä lapsen painon mukaan määräytyvää turvalaitetta, jos ajoneuvossa on turvavyöt tai turvalaite on muuten autoon asennettavissa”. Turvallisin paikka turvalaitteelle on auton takapenkillä. Mikäli se kiinnitetään etupenkille, on auton turvatyyny ehdottomasti kytkettävä pois päältä.