Turvaistuinten vuokraus-vanha

Varmista etukäteen turvalaitteen saatavuus ja aukioloajat!

Vuokraamme laadukkaita ja moderneja turvalaitteita: kaukaloita, istuimia, turvavuoteita, istuinkorokkeita sekä turvavyön alentimia. Vuokrauskalustoa uusitaan säännöllisesti. Laitteiden nouto toimistoltamme; toimitus muualle tai postittaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Lähetä tiedustelu tai soita 041 319 1881

Odotusaikana

Odottavan äidin matkustusmukavuutta voi parantaa turvavyön alentajalla, joka laskee auton turvavyön vatsan päältä lantioluiden päälle.

Vauva 0-10/13 kg

Turvavuode ja Baby Safe Sleeper
Ensimmäisinä viikkoinaan vauva voi matkustaa makuuasennossa turvavuoteessa, joka kiinnitetään auton turvavöillä sivusuuntaan. Turvavuode soveltuu hyvin myös lonkkalastaa käyttäville vauvoille.

Turvakaukalo
Turvakaukalon käyttöaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta noin vuoteen lapsen kasvuvauhdin ja painon mukaan. Kaukalo asennetaan aina selkä menosuuntaan päin, ja sitä on helppo kuljettaa kantokahvasta.

Ohje Britax Baby Safe Sleeperin asennukseen:

Lapsi 9-25 kg

Useimmat vuokraamamme turvaistuimet voidaan kiinnittää auton turvavöillä joko lapsen selkä tai kasvot menosuuntaan. Valikoimaamme on täydennetty myös isofix-kiinnitteisellä istuimella. Lasta suositellaan kuljetettavaksi selkä menosuuntaan niin kauan kuin hän sopii istuimeen, ja ainakin kolmeen ikävuoteen saakka. Tällöin lapsen pää ja kaula saavat parhaan tuen mahdollisten törmäysvoimien kestämiseksi.

Ohje Britax Multi Techin asennukseen selkä menosuuntaan:

Ohje Britax Multi Techin asennukseen kasvot menosuuntaan:

Lapsi 15-36 kg

Turvavyöistuin ja korokeistuin kiinnitetään auton 3-pisteturvavöillä kasvot menosuuntaan. Koroke parantaa auton turvavöiden suojaavuutta, selkänojallinen turvavyöistuin antaa lisäksi tukea niskalle ja päälle. Vyöistuimia suositellaan käytettäväksi vähintään 15 kg:n painoiselle, noin 4-10-vuotiaalle lapselle.

Vuokrahinnasto 1.2.2019

Turvavyönalentaja 6 euroa/kuukausi
Turvavuode 15 euroa/kuukausi
Baby-safe sleeper 20 euroa/kuukausi
Turvakaukalo 20 euroa/kuukausi
Turvaistuin 15 euroa/viikko
Turvavyöistuin 15 euroa/viikko
Koroke 10 euroa/viikko

Hinnat sisältävät alv 24%.

Tieliikennelain mukaan ”kuljetettaessa alle 135 cm pituista lasta henkilö-, paketti- tai kuorma-autossa on käytettävä lapsen painon mukaan määräytyvää turvalaitetta, jos ajoneuvossa on turvavyöt tai turvalaite on muuten autoon asennettavissa”. Turvallisin paikka turvalaitteelle on auton takapenkillä. Mikäli se kiinnitetään etupenkille, on auton turvatyyny ehdottomasti kytkettävä pois päältä.