Poliisi palkitsi Helsingin liikenneturvallisuusyhdistyksen

TIEDOTE 9.10.2013
Julkaisuvapaa heti

Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys palkittiin

Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys ry:lle on myönnetty poliisin liikenneturvallisuuspalkinto. Liikenneturvallisuuspalkinto myönnetään ansiokkaasta toiminnasta liikenneturvallisuuden hyväksi.

Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys ry on perustettu vuonna 1989 tekemään paikallista liikenneturvallisuustyötä. Toiminnot painottuvat erityisesti lasten, nuorten, maahanmuuttajien ja ikääntyneiden turvallisen liikkumisen edistämiseen. Toimintaa rahoittaa Helsingin kaupunki ja yhteistyötä tehdään Helsingin kaupungin eri hallintokuntien, poliisin, Liikenneturvan ja jäsenyhdistysten kanssa.

− Palkinto on osoitus siitä, että ruohonjuuritason työtämme 0-vision toteutumiseksi arvostetaan, yhdistyksen puheenjohtaja Pekka Saarnio kiittelee. Liikenneturvallisuuden 0-visiolla pyritään siihen, että kenenkään ei tarvitse kuolla tai vakavasti loukkaantua liikenteessä. Hallituksen jäsen, komisario Dennis Pasterstein puolestaan toteaa, että palkinto on kiitos ja kunnianosoitus myös muille kolmannen sektorin toimijoille.

Poliisin liikenneturvallisuuspalkinnon vastaanotti vs. toiminnanjohtaja Satu Lehtinen ja sen jakoivat Liikkuvan poliisin päällikkö Kari Rantala ja ylikomisario Matti Hänti poliisin liikenneturvallisuusseminaarissa Tampereella 9.10.2013.

Pe 14.6 tsto on kiinni