Koko perheen liikennepäivässä hitain kuski voittaa

TIEDOTE 6.8.2014

Koko perheen liikennepäivässä hitain kuski voittaa

Koko perheen liikennepäivässä lauantaina 9.8. kello 11−15 palkitaan hitaimmat mopokuskit. Helsingissä Mäntymäen kentällä ajetaan hitaan ajon mestaruuskisat, jossa mopolla kuljetaan 10 metrin lankulla. Kolme hitainta palkitaan lahjakorteilla moottoripyörävarusteisiin, joista ensimmäisen palkinnon arvo on 300 euroa. Hitaan ajon mestaruuskisojen karsinnat ovat kello 11−13 ja finaali ajetaan kello 13.30. Kilpailun alaikäraja on 14 vuotta ja ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä.

Tapahtumassa nähdään myös Suomen Tiepalvelumiesten toteuttama onnettomuusnäytös sekä erilaista kalustoa muun muassa poliisilta ja karavaanareilta. Toimintaa riittää erilaisilla radoilla, ja eläinten ystäviä hemmotellaan opaskoirien vierailulla. Lavalla esiintyvät Maltti ja Valtti, Helsingin poliisisoittokunnan Salonkiorkesteri sekä The Expected. Tilaisuuden avaa apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri kello 11.

Koko perheen liikennepäivä on 25-vuotiaan Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys ry:n juhlavuoden tapahtuma ja se järjestetään yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa. Lisätiedot löytyvät osoitteesta www.hely.fi/liikennepaiva. Tapahtumaa tukee Henry Fordin Säätiö.

Lisätiedot:
Satu Lehtinen
vs. toiminnanjohtaja, Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys ry
puh. 041 519 4869, satu.lehtinen(at)hely.fi

Pe 12.7 tsto on kiinni